wie wint de lean award?

 

Winnaar 2014

 

Op 5 november 2014 werd tijdens het Lean Event bekend dat Icare de winnaar is van de eerste Nationale Lean Award. Zij hebben niet alleen de welverdiende eer en een mooie bokaal gewonnen, maar ook een studiereis naar de bron van Lean, Japan. In juni 2015 heeft Icare deze studiereis beleeft. Conny Berends maakte namens de winnaars een uitgebreid en veelzeggend verslag van deze bijzondere reis (lees hier).

 

De organisatie van het Lean Event feliciteert Icare met deze prachtige prestatie en bedankt ook de andere finalisten, Elisabeth TweeSteden ziekenhuis en Gemeente Haarlemmermeer.

 

 

Het juryrapport over Icare:
De mate waarin Icare er in is geslaagd om hun hele organisatie klantgerichter te maken is prijzenswaardig. Op wekelijkse basis bespreken de teams binnen Icare aan de hand van actuele gegevens de prestaties: continu verbeteren op basis van feiten. De focus op verbeteren van het levensgeluk van de klant en de medewerkers van Icare bewijst dat Lean er leeft: verbeteren met en voor de klant. Zo wordt klantwaarde als het ook maar even kan geleverd daar waar de klánt het wil.

 

Finalisten

 

Lean Award Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis

   

Lean Award Icare

    Gemeente Haarlemmermeer Lean Award
       

Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis

 

 

Icare

 

 

Gemeente Haarlemmermeer